Sürekli form

sürekli form

 Form, Fatura Ve İrsaliye

Sürekli form basımı tek, iki ve dört renkli olarak son teknoloji makinelerle üstün performansa sahip, hızlı ve kaliteli şekilde yapılmaktadır. İşimize önem veriyor ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Piyasaya uygun fiyatlarımızla hem ekonomik hem kaliteli malzemelerimizle 7/24 hizmet vermekteyiz. Sürekli form basımı ile fatura ve irsaliye, tahsilât makbuzu gibi örneklerde Maliye Bakanlığı anlaşmalı olduğumuz için resmi olarak işleme almaktayız.

Fatura basım işinde de oldukça iddialı bir konumdayız. Kaliteli malzemelerle ve yüksek çözünürlüklü son teknoloji ürünlerimiz fatura basımında üstün performans göstermektedir. Birinci kalite baskı ürünleri kullanmaktayız. Fatura bütün mal ve hizmet alımlarında alış ve satış olmak üzere alıcı satıcı arasında düzenlenir. Kanunen düzenlenmesi zorunlu bir belgedir. Faturada bulunması gereken bilgiler;

Mal ya da hizmetin miktarı

Mal ya da hizmetin tutarı

Mal ve hizmetin seri ve sıra numarası

Faturayı düzenleyenin adı soyadı, adresi ve bağlı bulunduğu vergi dairesi ile hesap numarası gibi bilgiler bulunmalıdır.

Faturaya bu bilgiler eklendikten sonra matbaaya verilir. Bu işlemleri artık günümüz teknolojisi sayesinde bilgisayar ortamında yapabilmekteyiz.

İrsaliye; satılan ürünün teslim alındığını göstermek amaçlı Maliye Bakanlığı tarafından onaylanmış bir belgedir. İrsaliyeli fatura 3 nüsha düzenlenir ve düzenlenmediği takdirde Vergi Usul Kanunu cezalarına tabii olunur. İrsaliyesi yapılmış mal ve hizmetin mutlaka faturası kesilmelidir. Bütün bu işlemler için bizi arayabilir, her türlü desteği online olarak akabeform.com.tr alabilirsiniz.

Yorum bırakın